Flytteservice Oslo

Det å flytte er noe som mange gleder seg til, da det er en start på noe nytt og spennende. Til tross for at det er spennende med flytt, er det også en del ting gå tenke på før selve flyttingen og det finnes flere måter og utføre en flytt på. Du kan flytte på egen hånd, kanskje ta hjelp av venner og familie, eller av et flyttebyrå. Et flyttebyrå i Oslo vil kunne ta seg av deler av flyttejobben eller hele oppdraget.

Du som flytter i Oslo, enten det er privat eller med bedriften din, har flere alternativer for hjelp med flytting. Det finnes mange aktører som tilbyr flytteservice. De stiller opp med de du ønsker når det gjelder flytting.

Flytteservice, transport og flyttevask

Et flyttefirma vil kunne bistå med pakking av gjenstander, pakke inn møbler i riktig emballasje, transportere tingene dine fra forrige bolig eller kontor til det nye. De stiller opp med mannskap som kan ta seg av løfting og kjøring. Dessuten er det mange flyttefirmaer som tilbyr flyttevask som en del av flytteoppdraget.

Et flyttefirma tar seg dermed av alt av det praktiske ved flytting. Men ettersom det er en service vil de også kunne tilby hjelp med planlegging, analysering av behov, og god kunnskap og tips. Å bruke flytteservice er en flytteløsning som frigjør tid for deg som flytter, også gjør det mulig å unngå mest mulig stress.

Leie flyttebil med sjåfør

For deg som flytter for første gang i eller til Oslo, men også for deg som flyttet i Oslo før vet at det kan være mye trafikk og trange gater. Et alternativ er å få hjelp med kjøringen. Mange flyttefirmaer i Oslo vil derfor kunne tilby utleie av biler med sjåfør, som står for kjøringen mens du kan fokusere på selve flyttingen.

For den som ønsker å flytte helt på egenhånd, finnes det også flere aktører som leier ut biler. For å slippe å kjøre salt for mange turer er det en fordel å leie en litt større bil.

Unngå stress

Et flyttefirma vil kunne hjelpe deg med mange ting som gjør at du ikke trenger å stresse. Dog, finnes det ting du som flytter må gjøre før selve flyttingen. Disse tipsene vill hjelpe deg for en stressfri flytt.

Begynn med å sortere og få oversikt før du flytter, se igjennom ting og møbler. Da kan du se hva du ikke lengre trenger eller vil ha, og selge videre eller gi bort. Du får bedre oversikt og har mindre å pakke ned og flytte. Husk å starte med dette i god tid, da det tar lengre tid enn man tror.

Se til at du har riktig materiell og emballasje. Når du pakker ned porselen eller serviser er det viktig å pakke det inn godt i f.eks. bobleplast eller bølgepapp. Husk å ikke pakke for eskene for tunge. Pakke heller det som veier mest i mindre flytteesker.

Merk alle esker, poser eller bokser. Enten marker hva de inneholder eller hvor de skal plasseres f.eks. minilager, kjøkken, barnerom. Du får en god oversikt selv og hvis du bruker flyttebyrå gjør du også deres jobb enklere og mer effektiv.