Minilager Oslo

Hvis du eller dere er på flyttefot i Oslo og finner ut at du trenger ekstra plass til oppbevaring, er det å leie et minilager den beste løsningen for deg. Uansett hvor lenge, hvor stor plass du trenger eller hvor i Oslo du ønsker å lagre på – så finnes det flere muligheter for deg.

Det er mange ting å huske på når man flytter og som regel dukker det opp flere ting underveis. Mange som er i flytteprosessen merker at de trenger litt ekstra plass for å oppbevare ting på. Grunnen kan være at overlevering av forrige bolig og overtakelse av den nye ikke faller på samme dag, flytter fra hus til leilighet og har derfor mindre plass, utenlandsflytting eller trenger plass til å sortere ting. I et slikt tilfelle er det fint at det går an å leie et eksternt lager i nærområdet til en rimelig pris.

Ulike minilager løsninger i Oslo

Det finnes flere typer lagringsmuligheter i Oslo. Det første du bør gjøre er å finne ut av hva behovet ditt er for å vite hva størrelse og hvor lenge du skal leie minilager.

Gjennom å se over hva som skal oppbevares i boden, kan du enklere se for deg hvilken størrelse på lageret du trenger. Samtidig vet du hva du vil plassere på lagret. Er det store møbler og esker kan et kaldtlager passe godt. Kaldtlager er oftest lagercontainere som står ute i et avgrenset område og kan derfor kjøres til. Hvis du eier antikke møbler og bilder, klær og tekstiler bør du leie et minilager inne i en temperert lagerbygning, et såkalt varmtlager eller temperert lager.

Uansett om du trenger å mellomlagre, korttidslagre eller ønsker å leie lager over en lengre periode er det å vite hvor lenge du ønsker å lagre en fordel. Dermed vil du få et tilbud etter hva som passer deg eller dere. Hvis du er usikker, ta kontakt med det selskap du ønsker å leie av, de hjelper deg med å finne riktig lager.

Pris på minilager i Oslo

Det er mange selskaper som tilbyr utleie av boder i flere størrelser og det finnes derfor noe som passer alles behov. Det finnes flere lagertjenester og firmaer som tilbyr utleie av minilager over hele Oslo. Så når du trenger oppbevaring er den beste framgangsmåten å undersøke hva mulighetene er i det området du ønsker. Hør med ulike selskaper før du bestemmer deg. Da kan dere få flere pristilbud og hjelp med størrelse for å finne hva som passer best.

Eksempler på utleie i Oslo; City Self Storage, OK Minilager, flyttebyrå som leier ut minilager, Lager-gutta, Oslo Minilager.

Mange utleier kan gi en god pris ved binding over en lengre tid. Dessuten finnes det mange muligheter for studenter som trenger lagringsplass. Flere minilager har nemlig fast studentrabatt.

Skal du benytte deg av et flyttefirma? Spør dem! Det er mange flyttefirmaer som samarbeider med minilager i Oslo og kan gi deg en bra pris. Dessuten kjenner de til behovet og vet hvilken type lager og størrelse som trengs. De vil selvfølgelig transportere de tingene du vil oppbevare til lager, hvis ønskelig.

Husk å ta kontakt med enten flyttebyrå eller direkte med minilager i god tid for du ønsker å leie lager. Da er det større sannsynlighet at det lageret som du ønsker å leie er tilgjengelig når du trenger det.