Tilbud fra flyttebyråer

Slik finner du det beste flyttebyrået

Planlegger du å bruke et flyttebyrå? Det gjør du lurt i. Flytteprosessen blir langt mindre tidkrevende og belastende når du har et kompetent og godt byrå i ryggen. Men hvordan finner du det beste flyttebyrået? Det skal vi hjelpe deg med.

Det er mange faktorer du må ta hensyn til når du sammenligner byråer. Det kan være vanskelig å navigere seg gjennom markedet på egen hånd, særlig om du aldri har brukt et flyttebyrå tidligere. Derfor har vi har samlet noen tips til hva du må se etter i et byrå, og råd om hvordan du finner de beste prisene.

1. Hvordan beregnes prisen?

Noen flyttebyrå har prislister tilgjengelig på sine nettsider. Men det er viktig at du ikke stoler blindt på disse. Det er mange faktorer som påvirker den endelige prisen, og de aller fleste vil ikke kun gi deg et konkret tilbud før de vet hva du krever av dem.

Hvor mange flytteesker har du? Hvor store er eskene? Skal du flytte større møbler? Dette er viktigste faktorer som er med på å avgjøre prisen og jegskalflytte.no lar deg sammenligne flyttebyrå i Oslo. I tillegg kan sesongen og tiden på døgnet du flytter spille en rolle. Sommeren er høysesong for flytting og med en høy etterspørsel stiger også prisen. 

2. Hvilke tjenester får du?

Deretter bør du se på hva du egentlig får for prisen du betaler. Kan flyttebyrået gi deg forsikring, eller har de gode avtaler med andre forsikringsbyrå? Trenger du hjelp til flyttevask, pakking, bortkjøring av søppel og lignende? 

Slike tjenester er ikke alltid en del av prisen byrået annonserer med. Dersom du tar kontakt med flyttebyråene på egen hånd, er det viktig at du får en avklaring på hva de faktisk kan tilby av tjenester og hvor mye den samlede prisen ligger på.

3. Hvilken erfaring har byrået?

Erfaring er gjerne ikke det første du ser på når du vurderer flyttebyrå. Men hvor lenge byrået har operert, kan være essensielt hvordan flytteprosessen går for seg. Byråer som har gitt tilstrekkelig opplæring til sitt flyttemannskap, kan skilte med effektive flytteprosesser og teknikker. 

Dessverre er det slik at mange byråer utnytter sine arbeidere. For å sikre at du ikke støtter opp slike arbeidsmiljø, må du velge et profesjonelt byrå som følger arbeidsmiljøloven. Det er mye å tenke på når du skal flytte og ikke minst når du skal velge et byrå. Men det behøver ikke å være vanskelig å finne de gode aktørene.

Vi hjelper deg med å sammenligne flyttebyrå

Synes du det virker tidkrevende å finne de beste byråene til flytting? Da har du helt rett. Det tar tid å snakke med aktuelle byrå og sende individuelle forespørsler Det kan være vanskelig å avgjøre hvilke aktører som faktisk er profesjonelle og om tjenestene deres stiller mål. Men slik behøver det ikke være.

Vi hjelper deg med å sammenligne det beste flyttebyrået på markedet, basert på dine behov og kriterier. Vår tjeneste er helt uforpliktende kan brukes til å få en oversikt over hva du kan forvente av tilbud innen ditt budsjett.

Basert på når du skal flytte, hvor du befinner deg og hvilke behov du har, finner vi markedets beste tilbud. For oss er det viktig å legge vekt på kvalitet og forsikring i tillegg til pris. Du kan dermed være sikker på at tilbudene kun kommer fra seriøse aktører. 

Ved å svare på fire enkle spørsmål, vil du sitte igjen med tre skreddersydde tilbud fra aktuelle flyttebyrå. Dette er som nevnt en helt uforpliktende tjeneste og du behøver ikke å takke ja dersom du ikke er fornøyd. Vi hjelper deg med å gjøre flyttingen enklere og finner byråer basert på dine behov og ønsker.