Flytting bedrift

Kontorflytting Oslo

Kontorflytting i Oslo krever en hel del planlegging. Fra trange trappeoppganger, til rydding og administrasjon, er det mye mer ved flytting enn å bære et skrivebord fra A til Å. Det er nettopp derfor mange velger å benytte seg av et flyttebyrå til kontorflytting i Oslo.

Vi er en gratis tjeneste som gir deg tilbud fra tre utvalgte flyttebyråer der du bor. Dersom bedriften din skal flytte, er det neppe noen god idé å la de ansatte ta seg av dette. Dyre konsulenter som flytter på møbler og skader disse og seg selv, samtidig som de hever konsulentlønn, er ikke forsvarlig.

I denne artikkelen går vi over hva som er viktig å tenke på ved kontorflytting i Oslo. Vi gir deg også gode tips til hvordan du kan finne det riktige flyttebyrået og motta tilbud på flyttetjenester for bedrifter.

Kontorflytting Oslo Kontorflytting Oslo [Jegskalflytte.no]

Flytting ut av kontoret

Når du skal flytte ut av et kontor, er det mye du skal tenke på. Det første en bør gjøre, og som alle flyttebyrå hjelper deg med, er å planlegge flyttingen. Hvilke dager skal det flyttes? Hva skal flyttes når? Hvem skal bære, kjøre og montere møbler? Hvordan skal avfallet behandles?

Listen med spørsmål utvikler seg raskt, og det er viktig å avklare disse før dagen kommer. Gode flyttebyråer planlegger flyttingen i samarbeid med bedriften. Det er lurt, slik at en slipper å flytte midt i en hektisk arbeidsdag. Kontorflytting i helgen er best for de fleste bedrifter.

Pakk ned god tid i forveien, og marker esker med navnelapper. Demonter møbler på en organisert måte, slik at skruer og muttere blir værende på steder en finner de igjen. Ingenting er mer frustrerende enn å miste disse. Husk også å leie en container til eventuelt avfall.

Kontorflytting til nye lokaler

Når en skal flytte kontorer til nye lokaler, er det viktig at transporten er pålitelig og trygg. Flyttebyråer tilbyr ofte forsikring, og det er profesjonelle sjåfører som tar seg av jobben. Mannskapet som bærer møblene, har dessuten ofte god erfaring med hvordan en behandler selv det mest sårbare.

I de nye lokalene, er det viktig at flyttemannskapet vet hvor de skal gå. Esker som har blitt markert tidligere, bør også si noe om hvor de skal havne i det nye kontoret. En stor fordel ved flyttebyråer, er at disse også ofte monterer møbler i det nye kontoret. Da slipper ansatte, som ikke alltid er veldig handy, å bryne seg på bruksundervisninger.

På jegskalflytte.no får du hjelp til å finne lokale flyttebyrå i Oslo og kontorflytting i Lillestrøm.

Få tilbud på kontorflytting

Skal bedriften din flytte inn i nye lokaler snart? Da er det lurt å sammenligne flyttebyråene, og ikke bare gå for det første og beste. Jegskalflytte.no er en sammenligningsside for flyttebyråer. Dersom du fyller ut skjema hos oss, gir vi deg 3 tilbud på kontorflytting i Oslo.

På den måten kan du sammenligne alternativene, på faktorer slik som pris, service, erfaring og mer. Dermed er det i dine hender å ta en avgjørelse om hvilket flyttebyrå som passer deg best. Husk på at det ofte dukker opp mer jobb enn hva en tenker. Det kan være lurt å velge et flyttebyrå med god variasjon i tjenester til din kontorflytting i Oslo.

Jegskalflytte.no | Følg oss på Instagram