Skal bedriften deres flytte?

Få tilbud fra flere flyttebyråer

En gratis tjeneste som gir deg deg som bedriftskunde tilbud fra inntil tre flyttebyråer.

Få tilbud på flytting

Det er gratis og uforpliktende, og dere mottar inntil 3 tilbud.

Informasjon om dere du flytter i fra
Informasjon om der dere flytter i fra
Informasjon om der dere flytter i fra
Informasjon om dit dere flytter til
Informasjon om dit dere flytter til

Sammenligne de beste flyttebyråene

Jegskalflytte.no er en tjeneste som gir deg tilbud på tre flyttebyråer i nærheten av deg. Fyll ut skjemaet på to minutter, og motta flere gode tilbud kort tid etter.

Flyttefirma bedrift
Flytting av kontorlass
Best i test flyttebyrå

Kvalitet til riktig pris

Hos oss får du kun tilbud blant de beste. Jegskalflytte.no har lang erfaring innen flyttebransjen, og har håndplukket flyttebyårer som har fått topp score av kundene gjennom flere år. De må likevel konkurrere om å gi deg det beste tilbudet – Men du kan stole på at kvaliteten er topp.

Flyttebyrå esker

Spar penger - Få de beste tilbudene på flyttetjenester

Jegskalflytte.no skal være den beste måten å få en god pris og kvalitet på flyttebyrået du velger. Flere anbudstjenester legger kun vekt på lav pris. Dette kan føre til at tjenestene ikke blir like gode – Alt du forventer er kanskje ikke inkludert, herav forsikring på flyttelasset og flyttefolkene har ofte ikke nødvendig kompetanse og jobber under uverdige forhold, og svart arbeid forekommer dessverre ofte.

Vi i Jegskalflytte.no har selv jobbet i bransjen i flere år –  Vi kontrollerer nøye de som får lov til å gi deg et tilbud, så du vet at alt er på stell. Ved å velge et tilbud du har fått via Jegskalflytte.no kan du være trygg på at de tre byråene som sender dere et tilbud, ikke bare har gode betingelser, men også topp kvalitet.

Det er helt uforpliktende, og dere trenger ikke å velge noen av byråene som gir deg tilbud om du ikke ønsker.