Pianoflytting Oslo

Pianoflytting i Oslo er et mareritt for mange. Ikke bare veier pianoer mye, men i Oslo er det også ofte trange trappeoppganger. Til syvende og sist blir jobben mye vanskeligere når en skal transportere noe i hovedstaden. Dersom pianoet har en høy verdi, blir også bekymringene enda større.

Det er ikke bare å ringe et par kompiser for å flytte på pianoet. I de aller fleste tilfeller lønner det seg å bruke et flyttebyrå. Dette gjelder enten pianoet skal flyttes for seg selv eller sammen med et større flyttelass. De aller fleste byråer hjelper deg med pianoflytting i Oslo, men det er enkelte som er mer spesialiserte enn andre.

Jegskalflytte.no er en sammenligningsside som lar deg motta tilbud på pianoflytting i Oslo. Om du har et piano som skal flyttes ut, kan du fylle ut skjemaet og motta 3 tilbud fra flyttebyrå. I denne artikkelen går vi gjennom hva som er viktig å tenke på ved valg av byrå.

Pianoflytting Oslo 

Pianoflytting Oslo [Jegskalflytte.no]

Er byrået anerkjent for pianoflytting Oslo

Det finnes enkelte flyttebyrå som har spesialisert seg på flytting av tunge gjenstander, deriblant piano. Dersom du skal flytte et dyrt og tungt piano, kan det lønne seg å velge ett av de mer erfarne byråene. Er pianoet av en lav verdi, vil du muligens ikke bry deg like om valget av aktør.

De erfarne aktørene vet hvordan de skal flytte tunge gjenstander, både for å unngå skader på ansatte og selve instrumentet. Det finnes nemlig spesifikke teknikker for å flytte piano, og dette er ikke noe guttegjengen kan lære seg på YouTube kvelden før. Ekspertise kreves for å gjennomføre pianoflytting i Oslo.

Husk også på at flyttebyråer sikrer forsikring på transporten. Dersom noe skulle bli skadet, som er usannsynlig, er du da altså dekket av forsikringen. Dette er lurt å ha dersom pianoet har en høy verdi.

I Oslo har flyttebyrået Flyttefoten AS spesialisert seg på tunge løft. Bedriften har over 18 års erfaring med tungtransport, kontorflytting og frakt av spesialgods, som flygeltransport, flytting av piano i Oslo eller flytte piano i Bærum.

Transport og lagring ved pianoflytting

Dersom du skal flytte pianoet fra hus til hus, er det ikke bare å laste det på planet og kjøre i vei. Pianoflytting krever nøye planlegging, og det er innarbeidede teknikker bak. Instrumentet har ofte høy verdi, eller affeksjonsverdi i familien, og det må ivaretas riktig.

Det samme gjelder dersom pianoet skal flyttes til lagring. Flere flyttebyråer tilbyr i dag lagring. Sikre deg derimot at stedet der ditt piano lagres er riktig for pianoet. Klima har en hel del å si for piano. Fuktighet kan for eksempel ødelegge et piano verdt flere hundretusen kroner, så styr unna denne fella.

Finn din aktør i dag!

Trenger du hjelp til pianoflytting i Oslo? Da kan du fylle ut skjemaet på Jegskalflytte.no. Du vil deretter motta 3 tilbud på pianoflytting i Oslo, fra anerkjente og dyktige byråer. Det er opp til deg hvem du ønsker å velge, og tilbudene er helt uforpliktende.

Ved å sammenligne de beste aktørene i markedet, sikrer du deg at du blir fornøyd. Du kan sammenligne basert på pris, erfaring og service, blant mange forskjellige faktorer. Finn din aktør for pianoflytting i Oslo i dag!

Jegskalflytte.no | Følg oss på Instagram