Flyttefirma

Flyttebyrå Oslo

Fyll ut et skjema og motta tilbud fra flere flyttebyrå i Oslo.

Leter du etter det beste flyttebyrået i Oslo? Jegskalflytte.no er et nettsted der du kan sammenligne flyttetjenester ved å motta tilbud fra flere flyttebyrå lokalt der du bor.

Flytting kan være omfattende og det er mye du må huske på. Pakking, transport, utvask og flyttemelding er noen av mange ting på «må gjøres» listen når du skal flytte. Flyttehjelp fra et profesjonelt flyttebyrå er uvurderlig for å sikre en effektiv og sømløs flytteprosess.

Sammenlign flyttebyrå i Oslo

Slik fungerer tjenesten

Du fyller ut kun et skjema og mottar tilbud fra lokale flyttebyrå i Oslo.

1. Gå inn på jegskalflytte.no

2. Fyll ut kontaktinfo og detaljer som beskriver det du ønsker hjelp til

3. Send inn skjema

4. Motta tilbud fra flyttebyrå i Oslo

5. Velg det beste flyttebyrået

Ved å fokusere på kvalitet og profesjonelle flyttetjenester ønsker vi å skille oss ut fra andre anbudstjenester som legger hun vekt på lav pris på flytting. Det kan føre til at flyttetjenestene fra flyttebyrået ikke blir like gode og inkluderer alt du ønsker, for eksempel høy kompetanse, forsikring og trygg betaling. Svart arbeid forekommer dessverre ofte i flyttebransjen og vi har nulltoleranse for svart arbeid eller sosial dumping.
 

Vi overvåker markedet og flyttebyråene som anbefales gjennom jegskalflytte.no er underlagt strenge vilkår for å sikre at du som kunde får førsteklasses service, konkurransedyktig pris og en profesjonell flytting.

Hva koster flyttebyrå

Flyttebyrå i Oslo har normalt ikke en prisliste da pris på flytting kan være varierende mellom ulike flytteprosjekter. Derfor opererer de fleste flyttebyrå enten med en timesats, som er mest vanlig, eller en fastpris etter at man har gjort en befaring. Timeprisen på et flyttebyrå i Oslo ligger omtrentlig rundt 1500 kroner per time for 2 mann og en flyttebil. Det koster noen hundrelapper mer hvis du har en større bolig og du ønsker at flyttebyrået stiller med 3 mann og en flyttebil, gjennomsnittsprisen er ofte mellom 1600 og 2300 kroner. Det er verdt å merke seg at mange flyttebyrå tar betalt for kjøretiden de bruker til deg og tilbake etter at jobben er ferdig. Andre tillegg som kan forekomme;

– Bompasseringer

– Drivstoff

– Hvis du har noe som er spesielt tung som for eksempel et piano, et brannskap eller en safe

– Kveldsarbeid og flytting i helger

Hvor lang tid tar det å flytte
 
Dette er et spørsmål mange lurer på, forståelig nok. De fleste ønsker å planlegge egen flyttedag. Det er vanskelig å gi et godt svar på hvor lang tid det tar å flytte siden dette påvirkes av mange faktorer. For eksempel hvor stort flyttelass du har, hvor du skal flytte fra og til og om du pakker selv eller ønsker at flyttebyrået gjør det. Normalt skulle det være enkelt å beregne dette basert på arealet man flytter fra og til men ettersom alle hjem er ulikt møblert er det vanskelig å anslå dette. Andre ting som vil kunne påvirke hvor lang tid det tar å flytte;
 
1. Hvilken etasje du skal flytte fra
2. Hvilken etasje du skal flytte til
3. Om det er heis på adressene det flyttes fra og til
4. Hvor nærme inngang flyttebilen kan stå parkert
 
En effektiv flytting betyr lavere flyttekostnader. For at flytteprosessen skal gå raskt og smidig er tidlig planlegging viktig. Ønsker du at flyttebyrået skal pakke ned og klargjøre flyttelasset før flytting kan det også være med å presse opp prisen.

 

«Vi brukte Jegskalflytte.no sist vi flyttet og skal aldri flytte uten. Enkelt å få tilbud og flyttebyrået vi valgte gjorde en jobb.» Amalie N

Flyttehjelp i Oslo

Gjennom Jegskalflytte.no finner du profesjonell flyttehjelp i Oslo. Vi jobber også kontinuerlig med å forbedre tjenesten slik at du finner alt på et sted, både den flyttehjelp som passer deg best og gode tips når når du skal flytte. Gjennom vår artikkeldatabase kan du finne nyttig informasjon om flytteforsikring, hvordan du lager en flyttemelding eller generelt om flytting og hvorfor et flyttebyrå er verdt pengene.

 

Flytting
Flyttedagen blir både mer effektiv og smidig med hjelp fra et flyttebyrå. Enten du flytter privat eller trenger hjelp med bedriftsflytting kan du finne et profesjonelt og rimelig flyttebyrå gjennom jegskalflytte.no

Flyttebyråene kan også hjelpe deg med å pakke ned, kjøre bort søppel, tømme et dødsbo eller flyttevask.

 

Pris på flytting
Det er store forskjeller når det kommer til pris på flyttetjenester. Hos oss finner du best kvalitet til en konkurransedyktig og rettferdig markedspris. Vi tar ingen påslag fra flyttebyrået du velger og alle aktørene vet at de konkurrerer med flere.

Flyttebil
Ønsker du å bidra selv er det fullt mulig å be om et kostnadsoverslag på leie av flyttebil med sjåfør. Mange flyttebyrå tilbyr utleie av en flyttebil med sjåfør som også kan hjelpe til å flytte. Dette er en tjeneste som passer ypperlig til studenter som skal flytte eller for enslige som flytter fra en hybel.
 
Bedriftsflytting
Flytting av en privat bolig og en bedriftsflytting er normalt to helt ulike ting. Vanligvis er bedriftsflytting større og involverer flere operasjoner samtidig. Det er viktig at flyttingen går raskt og effektivt slik at bedriften kan være tilbake til ordinær drift uten lenger stans. Du kan be om et tilbud på bedriftsflytting ved å fylle ut skjema her.
 
Kan et billig flyttebyrå være bra?
 
Absolutt, et rimelig flyttebyrå kan være et bra alternativ. Dette handler mest om dine behov og hva du ønsker hjelp til. Samtidig er det viktig å forsikre seg om at flyttebyrået driver seriøst, lovlig og ikke er involvert i sosial dumping eller unndragelse av offentlige avgifter.
 
Før du bestiller flytting er det en god ide å lese om flyttebyrået du vurderer. En billig timepris fra et flyttebyrå med dårlig tidsestimat kan være en dyrere løsning enn et flyttebyrå som har en høyere startspris. De beste flyttebyråene i Oslo er attraktive og har høyere timesats enn nyoppstartede flyttebyrå eller aktører som driver ulovlig.
 
Populære flyttebyrå i Oslo

 

I Oslo finnes det mange flyttebyrå og du har mye å velge mellom når du leter etter flyttehjelp. Dette er bra for deg som kunde da den økende konkurransene fører til at flyttebyråene må levere høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Samtidig betyr det at du også på passe på da det dessverre finnes en del useriøse aktører og mindre flyttebyrå som holder på en kort stund før de forsvinner. Dette er typiske flyttebyrå som kan lage utfordringer for deg hvis du velger en av disse. Det er derfor lurt å gå for et flyttebyrå som vært på markedet en stund og har erfaring og et bra renomme i flyttebransjen.

En god indikasjon på seriøstet er prisnivået flyttebyrået ligger på og hvordan de ønsker betalt. Kontakt betaling og et prisnivå langt under gjennomsnittet er en indikasjon på flyttebyrået kanskje ikke driver hvitt og du bør styre unna.

Flyttebyråene som opererer i Oslo er stort sett lokale aktører som utfører flyttetjenester på Østlandet. Flytter du til andre steder enn i Norge eller utenlandsflytting finnes det flere flyttebyrå som har spesialisert seg på langtransport eller flytting til utlandet.

Gode råd til deg som skal flytte

Flytting kan være en krevende prosess. Det er derfor lurt å være godt forberedt når du skal flytte. Start planlegging tidlig og lag deg en god oversikt over alle ting du må få ordnet.

Unngå raske beslutninger eller at du undervurderer oppgavene du skal gjøre.

1. Mange er ikke klar over hvor mye de eier før hele livet skal pakkes ned i små esker. Dette er den perfekte anledning til å bli kvitt gammelt skrot og gjøre en skikkelig vårrengjøring av innboet ditt.

2. Flytteprosessen er tung og de aller færreste makter å gjøre alle stegene alene. Det tar tid å flytte, fra rydding, organisering, pakking, mellomlagring, transport og flyttevask – ikke vær redd for å be om hjelp fra profesjonelle flyttebyrå.

Din flytting starter hos Jegskalflytte.no – be om et tilbud allerede i dag!